Un start-up în dezvoltare pus pe hande-made

 Un start-up în dezvoltare pus pe hande-made

Micile afaceri nu prea i-au amploare fără o susținere, dar în același timp fără dorința de a progresa. Majoritatea afacerilor mici se creează prin a oferi careva servicii, puțini sunt cei care se implică în producere, indiferent ce produce și în ce cantități, e important să se producă, ca mai apoi de pe piața locală să treacă hotarele, astfel vom putea aduce bani acasă, nu doar din remitențe.

Afacerea de a producere felicitări hande made sub brandul LABOUTIQUE, este pe piața locală deja mai bine de un an de zile. Idee de afacere care se bucură de succes, or o mică parte se duce și în afara țării, chiar dacă cantitățile sunt mici.

Chiar dăcă, practic produsele LABOUTIQUE acoperă toată țara prin distribuția existentă, proprietara afacerii Cristina Blanari dorește o acoperire mult mai mare, iar felicitările produse de ea să facă parte din fiecare eveniment al familiilor din țară, or acestea sunt produse pentru orice sărbătoare, ocazie.

Nefiind acoperită pe deplin de programele care sunt destinate tinerilor antreprenori, pentru că programele de granturi nu sunt destinate unor astfel de idei de afaceri, Cristina Blanari găsește totuși eforturi în a-și menține afacerea viabilă, cu gînduri mari de dezvoltare, fără a pune accent pe industrializarea acesteia.

Pentru mai multe detalii despre produse, a-ți putea găsi aici:  

https://www.facebook.com/bylaboutique

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post