UCIP IFAD angajează responsabili tehnici la construcția bazinelor de acumulare

 UCIP IFAD angajează responsabili tehnici la construcția bazinelor de acumulare

Unitatea Consolidată pentru Implementare Programelor IFAD (UCIP IFAD) intenționează să angajeze cinci responsabili tehnici atestați, pentru supravegherea următoarelor obiecte de infrastructură:

  1. Construcția lacului de acumulare a apei din s. Unguri, r-nul Ocnița;
  2. Construcția lacului de acumulare a apei din s. Andrușul de Sus, r-nul Cahul;
  3. Construcția lacului de acumulare a apei nr. 1 din s. Grimăncăuți, r-nul Ocnița;
  4. Construcția lacului de acumulare a apei nr. 2 din s. Grimăncăuți, r-nul Ocnița;
  5. Construcția lacului de acumulare a apei din s. Dubna, r-nul Soroca;

Pentru mai multe detalii accesați acest link.

Sursa de informații: https://agrobiznes.md/ucip-ifad-angajeaza-responsabili-tehnici-la-constructia-bazinelor-de-acumulare.html

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post