Termeni și condiții de utilizare

 1. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare

  Accesul și utilizarea site-ului lagazzette.md sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

 2. Website-ul lagazzette.md

  Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website. lagazzette.md poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. lagazzette.md nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

 3. Folosirea acestui website

  Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. lagazzette.md este un site de știri pentru toți cei interesați de informație obiectivă, echidistanță, care să tea jute să de dezvolți. Prin intermediul formularului de căutare, din partea de sus a fiecărei pagini, se pot afla ușor și rapid informații despre o anumită categorie de știri.

  Pentru ca lagzzette.md să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectați următorii termeni de utilizare:

  – Website-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial;

  – Nu se va copia sau distribui nicio informație (text, poze, video, sau orice alt material) fără a obține în prealabil acordul de la administratorul website-ului;

  – Nu veți modifica sau degrada nici o parte din acest website, în afară de părțile unde aveți acces legal și prestabilit;

  – Nu veți publica pe acest website informații care pot induce în eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, poze, etc.);

  – Veți respecta termenii și condițiile impuse de acest website.

  Pentru a avea acces la anumite pagini și/sau elemente ale acestui website, trebuie să vă creați un cont lagzzette.md. Contul se va utiliza doar în scopul pentru care a fost permisă crearea lui. Dumneavoastră sunteți singurul răspunzător de utilizarea contului dvs. lagazzette.md nu-și asumă răspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvată a contului. Dumneavoastră sunteți singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât website-ului cât și altora, prin utilizarea neautorizată.

  În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteți de acord să nu folosiți niciun program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteți singurul răspunzător pentru activitatea desfășurată pe acest website.

 4. Drepturile proprietății intelectuale

  Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică lagazzette.md. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.

  lagazzette.md îşi rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

 5. Publicarea de informații de către utilizator

  lagazzette.md permite utilizatorilor înregistrați să posteze diferite materiale ( text, poze, materiale video, comentarii), precum și găzduirea lor. lagazzette.md nu garantează confidențialitatea acestor materiale.

  Veți fi singurul răspunzător de materialele postate. Sunteți de acord să nu postați materiale care încalcă dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuală, să nu fie obscene, pornografice, amenințătoare, care să instige la ură, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care să violeze vreo lege, materiale publicitare. lagazzette.md va înlătura materialele care încalcă acești termeni și condiții, fără vreun avertisment în prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce încalcă aceste condiții, va fi suspendat pe o perioadă nedeterminată, urmând ca utilizatorul să solicite reactivarea contului. lagazzette.md are dreptul de a verifica și a decide dacă materialele postate încalcă sau nu acești termeni și condiții.

  Sunteți conștienți și de acord că postând materiale pe acest website, acordați către lagazzette.md toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, închirierea, împrumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate. lagazzette.md permite folosirea materialelor doar în interes personal, informational și non-comercial.

 6. Limitarea răspunderii

  lagazzette.md nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsă de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

 7. Acceptarea termenilor și condițiilor

  Website-ul se adresează tuturor celor dornici de informare obiectivă și dezvoltare personală precum și, celor care doresc schimbare pozitivă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

 8. Politica de confidențialitate

  Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale; lagazzette.md nu va folosi aceste informații decât în scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.