STILCO – te ajută să faci cadouri

 STILCO – te ajută să faci cadouri

E greu să resiști într-un mediu concurențial, însă dezvoltarea și susținere afacerilor este și o prirogativă a statului, mai ales pentru cei care sunt la început de cale și dorsc să-și dezvolte mica sa afacere. Chiar dacă pașii care urmează să-i facă statul în privința micilor antreprenori nu este palpabil, totuși antreprenorii găsesc tărie de caracter, putere, ambișie și dezvoltă servicii, produse. Un exemplu în acest sens este și compania STILCO, care oferă un spectru larg de servicii și produse în domeniul fotografiei, tiparul fotografiei de diferite dimensiuni, tablouri pe pînză personalizate, precum și cadouri, suvenire personalizate.

Iar îndemnul echipei STILCO este următorul: Dacă nu ați reușit încă să personalizați cadoul cu sau să pregătiți o poza în ramă sau să personalizați o cănuță, STILCO Foto Poligrafie vă ajuta!

Dar pentru mai multe detalii și o listă de servicii puteți usor naviga pe pagina web: www.stilco.md

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post