Statul nu susține sectorul cinematografic – chiar dacă este acționar majoritar.

 Statul nu susține sectorul cinematografic – chiar dacă este acționar majoritar.

Într-o solicitare de interes public au fost solicitate copia planului anual de achiziții publice de bunuri, lucrări sau servicii pentru anul 2020 și 2021, precum și copia rapoartelor privind rezultatele procedurilor de achiziții publice desfășurate în anul 2020 și 2021 privind toate procedurile de achiziții desfășurate de către instituție, în conformitate cu art. 46 din Legea nr. 131/2015 privind achizițiile publice: licitație deschisă, licitație restrânsă, dialog competitiv, proceduri negociate, cerere a ofertelor de prețuri, concurs de soluții, achiziție în cazul serviciilor sociale și al altor servicii specifice, parteneriat pentru inovare, precum și informația cu privire la sumele finale ale plăților pentru fiecare contract realizat în această perioadă separat, dar și mai mult, care este valoarea alocațiilor bugetare (subvenţii, transferuri) primite de la autoritățile/instituțiile publice în anul 2020 și 2021?

Sursa de informație: https://www.vreauinfo.md/ro/request/solicitare_de_informatii_59#incoming-412

https://www.vreauinfo.md/ro/request/324/response/412/attach/html/3/Raspuns%20solicitare%20Moldova%20Film%20SA.PDF.pdf.html

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post