Socialiștii nu vor vota pentru Guvernul PAS. Furculiță: „Viitorii miniștrii să-și facă bine temele, pentru că vor fi invitați foarte des în Parlament”

 Socialiștii nu vor vota pentru Guvernul PAS. Furculiță: „Viitorii miniștrii să-și facă bine temele, pentru că vor fi invitați foarte des în Parlament”

Deputații din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu-și vor da votul pentru Guvernul PAS, în schimb miniștrii trebuie să fie pregătiți că vor fi chemați foarte des la raport în fața Parlamentului. Declarația a fost făcută de către deputatul PSRM, Corneliu Furculiță, scrie Unimedia. 

Socialistul susține că deputații din opoziție vor desfășura „un control parlamentar la sânge asupra actului guvernării”. Totodată, politicianul a afirmat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va fi o opoziție „constructivă și combativă”.

„Opoziția trebuie să critice guvernarea. Care ar fi scopul dacă noi am vota această guvernare? Urmează un examen foarte dur pentru Guvern. Sunt mecanisme, instrumente, inclusiv moțiunile simple asupra miniștrilor și vom chema miniștrii să-și dea raportul, să se pregătească de pe acum, să-și facă bine temele, că vor veni foarte des în Parlament”, a spus Furculiță.

Material preluat de pe: https://nordnews.md/socialistii-nu-vor-vota-pentru-guvernul-pas-furculita-viitorii-ministrii-sa-si-faca-bine-temele-pentru-ca-vor-fi-invitati-foarte-des-in-parlament/?fbclid=IwAR1j_p1Q_t2ZjugLEgwRhKoyud07a5rA4LWxxrtKtSfnwweTiQvP0iynYEU

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post