Situația meteorologică – schimbare de situație. Cum reacționează moldovenii.

 Situația meteorologică – schimbare de situație. Cum reacționează moldovenii.

Intemperiile din seara zile de 29 iulie 2021 au adus anumite prejudicii, sigur avem și pătimiți, dar avem și din cei care strigă în gura mare că nimeni nu intervine.

Iată așa suntem noi moldovenii, cînd e soare  afară, strigăm în gura mare că e soare, iar cînd e ploaie, atunci de ce plouă atîta!

Cum să se facă ca să fie toți împăcați?

Autoritățile locale ne infomrează despre faptul că intervin pe toate segmentele, e rău că ai noștri, aștepată întotdeauna ca cineva să facă, fără să pună mîna…

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post