Șefa statului s-a întâlnit cu mai mulți deputați din Parlamentul Germaniei și Parlamentul European

 Șefa statului s-a întâlnit cu mai mulți deputați din Parlamentul Germaniei și Parlamentul European

reședintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu Gunther Krichbaum, membru al grupului CDU din Bundestag, și cu membrii grupului CSU din legislativul german, condus de Alexander Dobrindt, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Tot azi, șefa statului a discutat cu europarlamentarii Dragoș Tudorache (Renew), raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, și cu Iratxe García Pérez, lidera Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților (S&D).

Discuțiile au vizat provocările de securitate din regiune și consecințele economice și umanitare ale războiului din Ucraina pentru Republica Moldova, precum și agenda de reforme si planurile noastre pentru realizarea parcursului european. Șefa statului a menționat că autoritățile sunt hotărâte să realizeze reformele pornite în diverse sectoare, iar astfel să dea un nou impuls procesului de integrare europeană.

Sursa de informație: https://www.moldpres.md/news/2022/04/12/22002794

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post