ROCKSCOR BREWERY

 ROCKSCOR BREWERY

Despre Berăria ROCKSCOR BREWERY cred nu s-a auzit chiar așa de mult, de aceea colegii au zis să mai acentuam și noi acest subiect, prin care să aducem și o altă viziune.

Sigur e ceva neobișnuit, mai ales într-o localitate care unde în jur pare lipsit de infrastructură, companii, oameni angajați etc.

E ceva neobișnuit în regiune, rămîne  doar de promovat și lărgit aria de dezvoltare, iar ospitalitatea nu trebuie să fie programată, asta așa pentru chibzuială…)

Chiar de privat, e de promovare și chemare în vizită, nu e acces interzis, iar programarea nu prea se vrea necesară, să nu se întîmple ca și la o altă locație ..unde oaspeții au avut careva neplăceri, promovare nu facem, încercăm doar să ajutăm..

Cert este una, oameni buni, calzi, frumoși, iar căldura emanată pe lîngă business, ar trebui să fie și uman – ospitalicească…în rest..cum spune un coleg..vînt din spate..

Detalii despre companie: Compania identificată 1004606005619, fondată în 12 окт. 2004, Floresti, Ghindesti, str. Fabricii, 1, iar la 01 окт. 2018, și-a schimbat denumirea din SC „AUTOTEHNICA” S.R.L. în Societatea cu Răspundere Limitată „ROCKSCOR BREWERY”. În 2019 arată venituri din vînzări de 62,058,400 mdl.

Sursa de informație: https://b2bhint.com/ru/company/md/srl-rockscor-brewery–1004606005619

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post