Reparații pe străzi – Primăria mun.Chișinău dă de știre

 Reparații pe străzi – Primăria mun.Chișinău dă de știre

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul zilei de 10 august, a c., pe strada V. Belinski, aflată în reparație, muncitorii de la Î.M. Regia „Exdrupo” sunt antrenați în lucrări de asfaltare (aplicarea stratului de egalizare) pe tronsonul str. I. Creangă – str. Ion Neculce).

De asemenea se aplică asfalt și pe bd. Renașterii Naționale, la stațiile de așteptare a transportului public.

Pe străzile Izmail și Pan Halippa, sector Centru, se desfășoară lucrări de plombare a gropilor din carosabil, iar pe strada Ion Creangă continuă lucrările de ridicare la cotă a gurilor de captare a apelor pluviale.

În sectorul Botanica, cartierul Cuza Vodă 19, are loc montarea bordurilor, iar în cartierul bd. Dacia, 59 sunt prevăzute lucrări de salubrizare.

În context, municipalitatea îndeamnă conducătorii auto care traversează cartierele unde sunt anunțate lucrări de reparație a străzilor, să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Sursa de informație: https://chisinau.md/libview.php?l=ro&idc=403&id=34992&t=/Presa/Comunicate-de-presa/Lucrari-de-reparatie-curenta-i-intretinere-a-infrastructurii-rutiere-din-capitala-10-august-2021

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post