Pretorii din capitală vor fi evaluați, pentru unii aprecierea va fi decisivă

 Pretorii din capitală vor fi evaluați, pentru unii aprecierea va fi decisivă

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat că toți pretorii din capitală vor fi evaluați, pentru unii dintre aceștia aprecierea va fi decisivă, transmite MOLDPRES.

În ședința on-line de astăzi a serviciilor municipale, edilul a anunțat eventuale demiteri ale unor pretori și șefi de întreprinderi municipale. “Am efectuat un control al modului de securizare a șantierelor existente pe teritoriul municipiului – mi-a fost rușine de ceea ce am găsit în unele sectoare ale orașului. Se apropie evaluarea pretorilor și a șefilor întreprinderilor municipale, pentru unii, această apreciere va fi decisivă”, a atenționat Ceban.

În același timp, sursa citată a precizat că, în 2022, nu va mai face avertizări publice celor care nu administrează corect proiectele aflate în derulare, ci va trece direct la demiterea persoanelor respective. “Toate proiectele aflate în desfășurare pe teritoriul orașului se fac din bani publici, din banii locuitorilor orașului, cei care nu reușesc să administreze corect și transparent aceste proiecte vor trebui să plece. Nu voi mai avertiza public, am făcut-o de mai multe ori, cei care nu pot face față trebuie să plece”, a specificat edilul.

Sursa de informație: https://www.moldpres.md/news/2022/01/10/22000122

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post