PAS incertă în declarații – despre prețul ridicat la gaz – manipulează opinia publică

 PAS incertă în declarații – despre prețul ridicat la gaz – manipulează opinia publică

În 03 decembrie 2018, “Vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Mihai Popșoi, critică și el deciziile ANRE de a nu micșora tarifele. „A venit iarna. Costurile la căldură sunt foarte mari și asta pune la încercare multe familii nevoiașe, iar unii bătrâni rămân cu nimic în buzunare. Amnistia fiscală a șterge milioane de lei, în timp ce unora li se iau ultimii bani. Această guvernare ne aduce la starea în care să nu putem trăi decent”, susține Popșoi”, iar dacă ne uităm în 09 noiembrie 2021, atunci prin decizia ANRE, de azi, cetățenii vor achita 10,26 lei pentru cu m3 de gaz, astea oare pot fi numite vremuri bune? Se întreabă cetățenii cu care am discutat.

Una spui cînd ai nevoie să cîștigi alegerile și să manipulezi opinia publică, și alta deja cînd de afli la guvernare, invocînd diverse motive tehnice sau de altă natură, chiar dacă au folosit la maxim încrederea oamenilor, a cetățenilor acestei țări, cu mimarea celor 2000 lei pentru pensie.

Sursa de informație: https://cotidianul.md/2018/12/03/protest-la-sediul-anre-blocul-acum-cere-micsorarea-tarifelor-la-caldura-si-carburanti/

https://www.jurnaltv.md/news/99bd3350d79e096c/au-cerut-micsorarea-tarifelor.html

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post