Parcul Francez

 Parcul Francez

Sculpturile – cartea de vizită a orașului Ungheni. Orașul Ungheni mai este supranumit- orașul sculpturilor. În anul 2000 a fost fondată o tabără de sculptură la care au participat cei mai talentați artiști plastici din Republica Moldova și România. Sculpturile le puteți vedea în parcul francez din Ungheni, amplasat în partea de vest a orașului.

Adresă: raionul Ungheni

Sursa de informație: https://afisha.md/ro/news/afisa-digest/top-locuri-de-vizitat-in-moldova-cele-mai-frumoase-locuri-din-republica-moldova

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post