Oraș dedicat pasagerilor – prin instalarea unui panou electronic informativ

 Oraș dedicat pasagerilor – prin instalarea unui panou electronic informativ

Chișinăul se dorește a fi mai avansat și mai aproape de pasageri – un proiect care se va dezvolta odată cu stațiile de așteptare nou schimbate, acesta vine cu un partenerait privat care își propune să aducă mai aproape de pasager transportul public, iar asta doar prin a expune exact ora sosirii fiecărei unități de transport, astfel ncît totți să-și poate cunoaște și programa timpuș îndeosebi.

Este un proiect pilot, care permite vizualizarea în timp real a sosirii unităților de transport în stația de așteptare a transportului public. Panoul a fost instalat de către un agent economic și actualmente este testat în condițiile de exploatare a mun. Chișinău. Țin să mentionez că a fost instalat doar un singur monitor la una din stațiile de așteptare de pe bd. Sfefan cel Mare și Sfânt. Urmează testări și monitorizări zilnice, a notat Primarul General al mun.Chișinău dl.Ion Ceban.

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post