Numiri la Curtea Supremă de Justiție

 Numiri la Curtea Supremă de Justiție

În legislatura precedentă socialiștii au încercat de 3 ori să-l promoveze pe acest Plămădeală la CSJ. Ședințele Comisiei Juridice nu erau publice pentru că Bolea nu-și dorea scandal. Scandalul și cearta era mare. Acuzații, documente de la SIS, aruncatul cu hârtii și pe alocuri înjurături, conferințe, proteste, blocarea tribunei și amenințări cu procese judiciare. Într-un final, de fiecare dată, datorită eforturilor colegilor din Platforma DA și a domnului Litvinenco, blocam aceste apucături. Nu-mi este mirarea că socialiștii l-au votat acum pe Plămădeală. Mirarea-i de ce deputații PAS împreună cu care blocam acea tribună și-au schimbat viziunile. După Comisia Juridică, am contactat mai mulți deputați de la PAS și i-am rugat să nu facă asta, le-am reamintit despre corupție, ANI, averi. Îi rugam să n-o facă pentru că nu voi mai putea să discut cu ei. Astăzi, în loc să recunoască că au greșit, au decis să mă atace mișălește. Cică am aceeași poziție cu socialiștii. Cum pot avea aceeași poziție cu cei care au votat această nebunie? Nu avem opoziție în Parlament. Și dacă tot spun de înțelegeri, manipuland și atacând mișălește, de ce nu vedem dosarele Bahamas sau kuliok?

Am un singur sfat: Să-și recunoască vina și suntem dispuși să-i ajutăm să repare această greșeală. Corupții trebuie să stea la pușcărie, nu în fotoliile calde plătite de cetățeni, notează Dinu Plîngău.

Sursa de informație: https://www.facebook.com/DinuPlingau.DA

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post