Mihai Manole: Vom sărbători 30 de ani de independență și noi tot din inerție mergem

 Mihai Manole: Vom sărbători 30 de ani de independență și noi tot din inerție mergem

Invitat la emisiunea dnei.Valentina Ursu, dl.Manole, fost ministru al finanțelor, spune că situația în economie temperatura este exact ca și afară..da chiar așa e de fierbinte, trebuie să înțelegem faptul că nimeni nu a primit o țară unde lucrurile nu merg bine, unde nu avem nimic, produs intern brut nu avem, sectoare dezvoltate la fel, nimic. Economia merge în inerție, așa de la independență pînă în prezent doar în inerție suntem, nimic nu am realizat, am pierdut mult, am pierdut industria tutunului, industria vinicolă și suntem într-o perioadă nedeterminată, nu avem nimic. Spunem cu toții ca cei care au plecat să revină acasă, dar cele oferim în schimb? După statistici cam 60 % doar sunt antrenați în muncă, dar și cei care sunt în sfera business-ului doresc să plece, spun asta în cunoștință de cauză, toți pleaca și nu invers, lumea a obosit, chiar și antreprenorii au obosit..

In fiecare dimineață cînd mă trezesc mă gîndesc: am să primesc pensia, am făcut o lege că singuri nu am înțeles ce am facut..Și în situația economiei reale la fel nu avem nimic..

Sursa de informație: https://moldova.europalibera.org/a/interviu-mihai-manole/31389676.html

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post