Lansare de carte prin conferință – „Prima Carantină Mondială”

 Lansare de carte prin conferință – „Prima Carantină Mondială”

Cartea cuprinde patru capitole, care la rîndul lor au subcapiole cu anumite concluzii.

Este despre cum omenierea s-a pregătit de pandemie, despre baierile oamenilor și reacția acestora la anumite crize, exemplul situația de azi.

Ce a făcut totuși omenierea în acest interval de timp, dar și ce va face cu informația obținută.

Estedacă vreți o trecere în revistă a pașilor făcuți de oameni în gestionarea acestei crize pandemice. Am dorit să reflect și niște concluzii dar și cum a incluențat pandemia viața noastra, cum se vede în viitor

Mai multe evenimente din viață de la începutul pandemiei. Pe baza acestor date și evenimente din viața cotidiană am făcut anumite concluzii.

Cine este Ala Tocarciuc – de profesie este farmacist, a activat mai bine de 30 de ani în sistemul de sănătate, fapt care a făcut ca să lucreze pentru companii internaționale, dar și mai mult e că, a fost director regional al țărilor CSI, prin care s-a impus ca omul care să gestioneze crize de gen cum este pandemia COVID-19, dar și altele mai mici.

ala_tocarciuc

Sursa de informație: https://www.ipn.md/ro/conferinte

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post