JUSTSTUDIUMANIMA – SERVICII JURIDICE

 JUSTSTUDIUMANIMA – SERVICII JURIDICE

Despre serviciile juridice, prestarea acestora de către jurişti sigur e o discuţie individuală, iată de ce în 2010 a fost înregistrată marca comercială JUSTSTUDIUMANIMA, care a încercat şi încearcă în continuare să iasă în evidenţă, avînd mai multe arii de activitate, printre care:

  • Încasarea datoriilor
  • Monitorizarea activității persoanei juridice
  • Reprezentarea persoanei juridice
  • Perfectarea contractelor, demersurilor, instrucțiunilor, regulamentelor etc.

Segmentat dacă urmeayă să se discute, atunci servciile JUSTSTUDIUMANIMA vor prelua şi vor monitoriza activitatea Companiei pe segmentul încasării datoriilor, se vor întocmi toate actele  de procedură, lucru cu clienţii etc.

Procedura de urmat în cadrul JUSTSTUDIUMANIMA

1.PRELUAREA DOSARULUI

2. INIŢIEREA ACŢIUNII DE RECUPERARE

3. INVESTIGAREA SITUAŢIEI DEBITORULUI

4. RECUPERAREA CREANŢELOR PRIN TELEFON

5. RECUPERAREA CREANŢELOR

PRIN DISCUŢII DIRECTE LA SEDIUL DEBITORULUI

6. DESCHIDEREA ACŢIUNILOR ÎN INSTANŢĂ

7. ŞTERGEREA DATORIILOR IRECUPERABILE

Pentru mai multe detalii, adresaţi întrebări pe adresa: juststudiumanima@gmail.com

Cîteva surse de inspiraţie: https://diez.md/2019/12/03/video-avem-nevoie-de-un-drept-comun-nu-doar-al-unora-juristul-igor-blanari-despre-un-altfel-de-drept/

http://dincahul.md/interviu-un-altfel-de-consulting-juridic-cu-juristul-igor-blanari/

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post