Judeţul Vaslui va susţine modernizarea Azilului de bătrâni din Cimişlia

 Judeţul Vaslui va susţine modernizarea Azilului de bătrâni din Cimişlia

Consiliul judeţean Vaslui, România va oferi 2,2 milioane de lei pentru proiectul „Modernizarea Azilului de bătrâni şi invalizi din raionul Cimişlia”. Președintele raionului Cimișlia, Mihail Olărescu, și președintele Consiliului județean Vaslui, Dumitru Buzatu, au semnat astăzi Acordul de finanțare a proiectului, transmite MOLDPRES.

Înțelegerea de finanțare a fost semnată în baza Acordului de Înțelegere și Cooperare între județul Vaslui şi raionul Cimișlia, din septembrie 2015.

Perioada de executare a acordului de finanțare este de 14 luni, proiectul având o valoare de peste 182 de mii de euro, din care 109 mii euro va fi contribuția Consiliului județean Vaslui. Aceasta reprezintă aproximativ 60% din valoarea totală a proiectului, diferența fiind asigurată de Consiliul raional Cimișlia.

Sursa de informație: https://www.moldpres.md/news/2021/11/08/21008453

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post