IT ȘI SECURITATE CIBERNETICĂ | VALERIU CERNEI 

Azi îl cunoaștem pe Valeriu Cernei, specialist în securitate cibernetică, fondatorul BSD Academy, ”IT-ișnic” și tată. De ce e importantă securitatea pe online? Cum putem să ne protejăm și de ce nu trebuie să apăsăm pe link-uri ciudate din inbox, aflăm astăzi!

Despre securitatea informațională e ca și igiena zilnică, unde toți utilizatorii ar trebui să cunoască niște reguli minime de conduită atunci cînd utilizează calculatorul și atunci cînd accesează rețeaua internet, spune Valeriu Cernei.

Directia Succes este o emisiune de divertisment si educationala care are scopuri si tenta apolitica, non-financiara. Emisiunea își propune să expună și să descopere istoriile oamenilor care au atins succesul. Edițiile emisiunii apar în fiecare sâmbătă la ora 20.00, cu premieră LIVE. Direcția Succes activează sub egida Asociației Obștești ”DOC Media” și cu suportul logistic al A.O. ”Perspectiva”.

Sursa de informație: https://www.youtube.com/watch?v=cyVdaboct0g

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post