Între necesitatea evacuării trupelor de ocupație din Transnistria și importul de benzină

 Între necesitatea evacuării trupelor de ocupație din Transnistria și importul de benzină

Foarte bine că doamna Sandu a reamintit de pe tribuna ONU despre necesitatea evacuării trupelor de ocupație din Transnistria.

Dar vreau și eu să reamintesc cetățenilor că combustibilul pentru tehnica militară aceasta armată obține de la două companii transnistrene, care importă benzina și motorina din România prin Moldova, fără achitarea TVA și accizelor și cu ajutorul întreprinderilor moldovenești, care anual primesc bani grei din Transnistria.

Cu părere de rău, pănă ziua de azi Guvernul nou așa și nu a eliminat aceasta schema, nocivă sub toate aspectele pentru interesele Republicii Moldova.

Și dacă armata rusă ar încerca să aducă carburanți direct din Federația Rusă, acest lucru ar fi putut blocat cu ajutorul Ucrainei.

Așadar, demult a venit timpul să trecem de la declarații corecte, frumoase și sterile la acțiuni concrete privind eliberarea țării de armată străină și combaterea reală a separatismului, a menționat dl.Alexandru Slusari în-o intervenție pe rețelele sociale.

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post