Excursii virtuale de la Visit.md

 Excursii virtuale de la Visit.md

Visit Moldova (https://www.visit.md/) – aici găsiți o colecție impresionantă de excursii virtuale realizate în formatul fotografiilor panoramice, unde puteți merge de la o fotografie la alta pentru a explora obiectivele din Moldova și a vă planifica o călătorie viitoare.

Comunitatea Visit Moldova Community   

Persoanele care călătoresc prin Moldova distribuie fotografii din călătoriile sale și își împărtășesc impresiile despre locurile vizitate în acest grup de Facebook. De asemenea, sunt gata să ajute și să sugereze călătorilor începători locuri ce merită de vizitat.

Harta obiectivelor din Republica Moldova de la Iurii Shvets

Călătorul moldovean și autorul blogului „Пешком по прекрасной Молдове” („Pe jos prin frumoasa Moldovă”) a realizat o hartă detaliată a locurilor care ar merita vizitate: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=14Rhczi3we26UE- Vqc3v6Fpa2lu6s2AaY.

„Am făcut propria versiune a hărții atracțiilor din Moldova. Harta este incompletă, deoarece arată doar acele locuri în care am fost personal și unde am identificat un loc sau obiect ce merită a fi vizitat (prin urmare, fiecare punct are și fotografii).

Dar, deoarece am vizitat o mulțime de locuri de la noi (doar 2.300+ km pe jos), harta poate fi considerată destul de potrivită pentru utilizarea și planificarea călătoriilor. În plus, ea va fi completată în continuare, pentru că eu, încă, nu planific să mă opresc în a călători prin țară. ”

Teleportravel

Reprezintă un ghid online cu rute noi către cele mai puțin explorate regiuni ale Moldovei, realizate de aceeași călători ca și tine, care te vor ajuta să petreci într-un mod neobișnuit timpul liber.

În plus, prin crearea de rute pentru alți călători, puteți câștiga bani http://teleportravel.com/ru.

Wow câte lucruri interesante! Dar voi ce sfaturi ne-ați oferi?

Dacă sunteți „începători”, atunci puteți porni, în siguranță, în locuri precum Orheiul Vechi, Țâpova sau Saharna. Sunt foarte bine organizate din punct de vedere turistic și este imposibil să te pierzi acolo. DAR! Poate fi aglomerat, ceea ce nu este bine în situația actuală. Prin urmare, dacă nu vă este frică de călătorii la distanță (aproximativ 3 ore în fiecare direcție), vă recomandăm Fetești, Varatic, Duruitoriu sau Naslavcea – chiar merită și nu sunt foarte vizitate de turiști.

Dar cum putem călători pentru câteva zile? La urma urmei, hotelurile nu funcționează.

Aici vă putem oferi următoarele sfaturi:

  1. Pentru persoanele aventuriste – să meargă cu un cort. Dacă nu aveți propriul cort și echipamente conexe, atunci le puteți închiria în magazinul X-Style. Apropo, magazinul oferă o reducere de 10% celor care spun „mă duc la Duruitoarea” sau „mă duc la Toltre”. Reducerea este valabilă până la data de  31 august.
  2. Pentru iubitorii de confort – închiriați o autorulotă. Acest serviciu este furnizat de Camper Moldova. Puteți citi despre experiența unei călătorii cu autorulota prin Moldova în această postare pe Facebook.   

Sursa de informație: https://www.visit.md/ro/explore-moldova-on-your-own/

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post