E pandemie sau statul nu știe ce să facă? Ne orbește cu argumente și motivație?

 E pandemie sau statul nu știe ce să facă? Ne orbește cu argumente și motivație?
Data
1
1

Starea pandemică nolen volns a influențat modul de viață, atitudine, comportament.

Statul Republica Moldova, ca și cetățenii acestui teritoriu se înneacă în argumente și motivații pro/contra, vine cu diverse propuneri către populație în a se vaccina, iar potrivit unui răspuns oferit chiar de către instituția care trebuie să aibă grijă de sănătatea cetățenilor și care achită acele taxe la CNAM, se încurcă în declarații, iată de ce avem așa situație:

Ni se arată prima etapă, a doua etapă, și după acest model ar urma să activăm în regim normal toți, dar n-a fost să fie așa!

Potrivit Hotărîrii CNSEP cu nr.57 din 17 iulie 2021 pct.4 spune așa:

Sursa de informare:

https://www.vreauinfo.md/

https://gov.md/

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post