Dezvoltarea capitalei de Sud a Republicii Moldova doar cu dl.Nicolae Dandiș. Omul faptelor.

 Dezvoltarea capitalei de Sud a Republicii Moldova doar cu dl.Nicolae Dandiș. Omul faptelor.

Lucrurile frumoase și în beneficiul cetățenilor pot fi îndeplinite doar cu oameni care își doresc localități dezvoltate, iar asta doar prin parteneriate și colaborare cu vecinii.

Vineri, 16 iulie 2021, dl Nicolae Dandiș, Primarul municipiului Cahul a avut o întrevedere cu dl Vergil Chițac, Primarul municipiului Constanța, la invitația dumnealui, în vederea stabilirii unor relații de colaborare multilaterale între municipiile noastre. Am apreciat deschiderea și dorința dlui Primar, pentru a exprima acest angajament prin semnarea unui Acord de înfrățire, după aprobare acestuia în cele două consilii locale.

Cu această ocazie, dl Nicolae Dandiș a prezentat situația și direcțiile în care putem aplica proiecte comune în cadrul programelor regionale și transfrontaliere susținute de Uniunea Europeană. Realizarea unor acțiuni culturale, sportive și de tineret comune, sunt doar câteva din domeniile în care s-a convenit să revenim cu detalii de lucru. Cu atât mai mult că pentru 2021-2022, mun.Constanța, este Capitala Tineretului din România, program complex de acțiuni inaugurat chiar acum pe 17 iulie.

Sursa de informație: https://www.primariacahul.md/index.php/20-informatii-publice/2275-dl-nicolae-dandis-primarul-municipiului-cahul-a-avut-o-intrevedere-cu-dl-vergil-chitac-primarul-municipiului-constanta

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post