Despre susţinerea culturii prin dans, iată un exemplu viu.

 Despre susţinerea culturii prin dans, iată un exemplu viu.

Avem şi cultură în Republica Moldova, chiar un Regulament aparte, iar despre asta vorbesc şi rezultatele Ministerul Educației, Culturii și Cercetării care susține anual proiectele culturale ale organizațiilor necomerciale în baza Regulamentului cu privire la modul de finanțare din bugetul de stat a proiectelor culturale desfășurate de organizațiile necomerciale aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.503/2019, cu modificările ulterioare.

Chiar dacă sunt multe secţiuni care sunt favorizate putem spune, dansul are o “susţinere aparte”, iar asta o vedem din exemplul de mai jos.

Sursa de informaţie:

https://mecc.gov.md/sites/default/files/ordin_proiecte_culturale_castigatoare_2020.pdf
https://mecc.gov.md/sites/default/files/ordin_proiecte_culturale_castigatoare_2020.pdf

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post