Cursa specială Căușeni-Chișinău-Iași va circula de două ori pe zi

 Cursa specială Căușeni-Chișinău-Iași va circula de două ori pe zi

Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” (CFM) a anunţat că va asigura circulația trenului pe cursa Căușeni-Chișinău-Iași de două ori pe zi, pentru transportarea refugiaților din Ucraina, transmite MOLDPRES.

Astfel, cursa de pe 9 martie va avea următorul grafic: 20:00 (9 martie) pornirea din Căușeni – 22:40 ajunge la Chișinău – 23:23 pornirea din la Chișinău – 06:35 (10 martie) ajunge la Iaşi. Respectiv, cursa de pe 10 martie: 14:48 (10 martie) pornirea din Căușeni – 18:05 ajunge la Chișinău – 18:45 pornirea din la Chișinău – 01:33 (11 martie) ajunge la Iaşi.

Odată ajunşi la Iaşi, va fi pus la dispoziție transport gratuit: transferul spre Aeroportul Internațional Iași; transferul spre Gara Centrală; cursă de tren Iași – București.

Efectuarea/contramandarea cursei de zi, planificată pentru 10 martie, va fi comunicată în funcţie de solicitările Centrului Unic de Gestionare a Crizei.

Sursa de informație: https://www.moldpres.md/news/2022/03/09/22001804

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post