Cum sunt susținute familiile din țara moldova? Republica Moldova fără familii…fără copii…

 Cum sunt susținute familiile din țara moldova? Republica Moldova fără familii…fără copii…

Iată și răspunsul:

În data de 26 august 2021 a fost înregistrat poiectul de lege privind capitalul familial, astfel avizele au direcționat spre viziunea Guvernului în a se expune pe acest proeict de Lege. Iată de ce pe data de 14 decembrie 2021, Guvernul a pus în discuție avizul cu următoarele argumente:

Cu referire la scopul proiectului de lege privind îmbunătăţirea prin instituirea capitalului familial a condiţiilor de trai şi a creşterii natalităţii subliniem că, în conformitate cu analizele şi studiile realizate, principalul factor care determină scăderea populației Republicii Moldova este emigrarea, dar nu factorii naturali – natalitatea şi mortalitatea, iar încercările de a încuraja nașterea a mai multor copii la etapa actuală nu va avea alt rezultat decât emigrarea acestor copii împreună cu părinții sau individual când vor ajunge în vârsta economic activă.

Iată că vremurile bune vor veni nu pentru a întări principala celulă a societății “familia”, dar de a o dezbina!

Oamenii buni nu vor să creeze locuri de muncă bine plătite, nu vor să susțină familiile, populația din țara moldovă, ei au probabil ca scop, lichidarea statului republica moldova.

Informații suplimentare: https://gov.md/sites/default/files/document/attachments/subiect-19_-_il_206-2021.pdf

https://www.parlament.md/ProcesulLegislativ/Proiectedeactelegislative/tabid/61/LegislativId/5600/language/ro-RO/Default.aspx
https://www.privesc.eu/Arhiva/97509/Declaratiile-lui-Vladimir-Odnostalco-in-timpul-sedintei-Parlamentului-Republicii-Moldova-din-9-decembrie-2021

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post