CNAS a finanțat pensiile pentru deţinătorii de carduri bancare

 CNAS a finanțat pensiile pentru deţinătorii de carduri bancare

Casa Națională de Asigurări Sociale comunică că, au fost finanţate pensiile şi alocaţiile sociale, pentru beneficiarii care deţin carduri bancare, în sumă de 978 milioane de lei. Respectiv, persoanele vizate îşi pot ridica banii de la instituţiile bancare din ţară.

Beneficiarii de pensii stabilite şi achitate în baza prevederilor acordurilor internaționale  în domeniul securității sociale își vor putea ridica banii din instituțiile financiare contractante, de pe teritoriul altor state, pe parcursul lunii martie.

Reiterăm că, persoanele care au dreptul la pensie pentru limită de vârstă sau de dizabiliate pot depune cererile în mod online, prin intermediul serviciului electronic  „e-Cerere. Stabilire pensie” de pe pagina-web oficială a CNAS www.cnas.gov.md, cu aplicarea semnăturii electronice. 

Sursa de informație: https://cnas.gov.md/libview.php?l=ro&idc=360&id=5758&t=/Mass-media/Noutati/CNAS-a-finantat-pensiile-pentru-detinatorii-de-carduri-bancare

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post