Ce-ar fi bine să fie și la noi…Afaceri pe gustul protejării producătorilor naționali

 Ce-ar fi bine să fie și la noi…Afaceri pe gustul protejării producătorilor naționali

Shopron, primul farmers market din Brașov, se va deschide în zona Bartolomeu în toamna acesta. Pe lângă micii comercianți, vor fi prezente și branduri brașovene consacrate

Shopron se va deschide în luna septembrie, în zona Bartolomeu, în vecinătatea complextului Brintex din Șoșeaua Cristianului nr.7. Acesta este un nou proiect comercial de amploare care se dorește a fi primul „farmers market” din Brașov.

De asemenea, Shopron reprezintă o piață modernă, urbană, care reunește producătorii locali, artizani și branduri brașovene consacrate sub același acoperiș. Totodată, va fi un spațiu al întâlnirilor, al evenimentului și al petrecerii timpului liber.

Complexul se va întinde pe o suprafață de 13.000 de metri pătrați. Vor fi incluse standuri de comercilizare a alimentelor, legumelor, fructelor, mezelurilor, brânzeturilor, produselor de panificație și brutărie. Shopron va oferi clienților și alternativa unor magazine cu specific italian, francez sau irlandez, pentru o mai mare varietate a produselor.

Branduri brașovene consacrate, prezente în Shopron

Pe lângă alimente, vizitatorii se vor putea bucura de numeroase servicii, cafenea, restaurante, dar și spații de relaxare. Printre brandurile consacrate care și-au confirmat prezența se numără și Sergiana, The French, Cafeteca sau Gelatomania. Acestea se vor alătura micilor comercianți.

Sursa de informație: https://www.bizbrasov.ro/2021/07/30/shopron-primul-farmers-market-din-brasov-septembrie/?fbclid=IwAR3e1pXp7U9ToHFZfwNoN3annP8DzBpjixOw22SHNeeIIeMD-4KRxSz3OoM

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post