Brutăria Dorin Mereuță își sistează activitatea: „Nu cred că în țară se mai poate soluționa ceva”

 Brutăria Dorin Mereuță își sistează activitatea: „Nu cred că în țară se mai poate soluționa ceva”

Dorin Mereuță, producătorul pâinii de autor „Dorin Mereuță” a anunțat recent că își sistează activitatea. Motivul ar fi probleme mai multe probleme ce nu-i permit să-și dezvolte afacerea. Anterior, antreprenorul a anunțat că brutăria își sistează activitatea pentru 2 săptămâni. Amintim că, Dorin Mereuță este unicul producător din țară care a certificat pâinea și produsele de panificație drept ecologice. Acestea erau produse din ingrediente 100% naturale, certificate ecologic.

Cert este una cauza sistării nu este cunoscută.

Sursa de informație: https://agrobiznes.md/brutaria-dorin-mereuta-isi-sisteaza-activitatea-nu-cred-ca-in-tara-se-mai-poate-solutiona-ceva.html

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post