ANARM organizează un târg apicol

 ANARM organizează un târg apicol

Susținerea micilor întreprinderi și a produselor locale are loc doar așa, statul nu vine să încurajeze ca rafturile să dețină produse agricole, dar nici producătorii prin subvenționare, totul de parca e așa organizat ca, mici producători să nu dețină nici un raft în marile rețele de alimentație.

Însă, cu toate astea, Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova, în perioada 19-22 august 2021, organizează în parcul Catedralei Metropolitane din Chisinau un târg cu expoziție și comerț a produselor apicole.

Apicultorii, doritorii de a participa la târg, trebuie să prezinte copiile certificatelor de înregistrare a întreprinderilor sau a extrasului din registrul de stat a întreprinderilor pentru a obține autorizația de participare.

Informațiile solicitate pot di transmise la adresa info@anarm.md sau să apeleze la numărul de telefon 069142943.

Adițional la informația solicitată trebuie indicate datele persoanei de contact, numele și prenumele, numărul de telefon.

Informațiile trebuie furnizate până mâine, 10 august ora 15.00.

Locurile de participare la târg sunt limitate.

Sursa de informație: https://agrobiznes.md/anarm-organizeaza-un-targ-apicol.html

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post