Ala Nemerenco – cetățeanca care își bate joc de cetățeni

 Ala Nemerenco – cetățeanca care își bate joc de cetățeni

În cadrul unei emisiuni la radio moldova, dna.Ministră a Sănătății, Ala Nemerenco a zis: ”…pacienții care se află la terapie intensivă în dependență la spitalul la care se află ajunge să coste, un caz de terapie intensivă, inclusiv în dependență de cîte zile se află în acea terapie intensivă, să coste de la 20 000 – 150 000 lei un singur pacient și noi cheltuim acești bani în van, deoarece cineva are tupeul și încăpățînarea să nu dorească să se vaccineze fiindcă oricum face boala…”

Iar la întrebarea privind neutilizarea de către cetățeni a poliței de asigurare, statul, guvernul nici nu dorește să se expună, ca practică, cu probe, strict aici:

Sursa de informație: https://www.vreauinfo.md/ro/request/privind_asigurarea_obligatorie#outgoing-420

https://www.vreauinfo.md/ro/request/privind_vaccinarea_impusa#incoming-431
https://point.md/ru/novosti/obschestvo/nemerenko-gosudarstvo-zria-tratit-den-gi-na-lechenie-nevaktsinirovannykh-patsientov/
https://sinteza.org/2021/09/13/video-ala-nemerenco-se-contrazice-in-declaratii-masca-de-protectie-inutila-in-2020-dar-obligatorie-in-2021/

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post