Afaceri pentru tineri. Statul a inițiat programe

 Afaceri pentru tineri. Statul a inițiat programe

Dezvoltare afacerii presupune multe acțiuni de întreprins în a-ți găsi potențialul și a-l crește. Dar pentru asta ai nevoie de mijloace financiare, de investitori, care să te ajute să avansezi.

Un instrument aplicat de mulți tineri este indicat de ODIMM care lansează un nou Apel de granturi în cadrul Programului “Start pentru Tineri”.

Antreprenorii care au absolvit Etapa a II-a a Programului sunt îndemnați să aplice la etapa de finanțare.

❗️ Perioada depunerii aplicațiilor: 19.07.2021 – 19.08.2021, ora 17:00

✔ Valoarea maximă a grantului este de 180 mii lei;

 ✔ Contribuția proprie este de minim 20%;

 ✔ Banii se oferă pentru echipamente, mașini, utilaje, instalații de lucru, aparate și instalații de măsură, control și reglare, tehnică de calcul;

 ✔ până la 30% pentru active nemateriale: softuri, francize, obținerea certificatelor de calitate.

❗️ La Concurs pot aplica tinerii cu vârsta între 18-35 de ani, care au absolvit Etapa a II-a a Programului și dețin o companie nou-înregistrată pe piață (mai puțin de 2 ani).

Depunerea proiectelor investiționale este în regim online: https://bit.ly/3rrxucX  

Detalii despre Concurs: https://bit.ly/2VYOFHh

Pentru mai multe informații:

☎️ 022 21 15 73

Sursa de infomrație: https://www.odimm.md/ro/presa/anunturi/5092-start-competitiei-proiectelor-investitionale-pentru-tineri-2

 

Notă! Preluarea textelor de pe pagina www.lagazzette.md se realizează în limita maximă de 1600 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.lagazzette.md sunt protejate de Legea cu nr.139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor Lagazzette se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

Related post